Huvudmeny

Huvudgren:

Bygga, bo och miljö

Kontakt

twitter

Ställ en fråga
Publicerad: 2018-03-16

Energicentrum A6

Energimässa på Energicentrum den 24 mars

Lördagen den 24 mars kl. kl. 10–14 anordnar Energicentrum A6 vårens stora energimässa. I år är det 20-års jubileum med överraskningar, tävlingar och ett 50-tal spännande utställare.

Mässan vänder sig till dig som är villaägare, fastighetsägare eller företagare. De utställare som är på plats kommer att visa nyheter inom solceller, pellets, värmepumpar, ved-flispannor, solvärme, golvvärme, fjärrvärme, ventilation, kaminer, isolering, belysning, fönster, energisnåla hus, elcyklar, cirkulationspumpar, styr & regler, radon, vindkraft m.m.

Under mässan kommer du också får tips och idéer om hur dina energikostnader kan sänkas och hur din påverkan på klimatet kan bli mindre. Självklart finns också energi- och klimatrådgivare samt konsumentrådgivare på plats för att svara på frågor.

Energicentrum A6

Vaggeryds kommun ingår i Energicentrum A6 som erbjuder kostnadsfri energirådgivning för privatpersoner, föreningar, bostadsrättsföreningar samt små och medelstora företag. Förutom för Vaggeryds invånare är rådgivningen till för boende i Jönköping, Sävsjö, Mullsjö och Habo kommuner.

Energicentrum ligger på Kompanigatan 4 (länk Google maps)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, vid A6 köpcentrum i Jönköping

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2018-03-16

Sidansvarig:

Alija Bucuk

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision