Huvudmeny

Huvudgren:

Bygga, bo och miljö

Kontakt

twitter

Ställ en fråga
Publicerad: 2018-08-07

Solljus.

Vaggeryds kommun är en del av Klimatveckan 2018!

12–19 september är datum för årets Klimatvecka. Vi i Vaggeryds kommun står bakom denna vecka som deltagare men också som medarrangör genom Klimatrådet.

Under veckan finns möjligheter att ta del av ett riktigt intressant och fullpackat program. Vi vill inte att du missar en av landets största mötesplatser för energi-, klimat- och hållbarhetsfrågor. Veckan ger inte enbart möjligheter till möte, diskussion och nätverk utan är också en stor källa till inspiration, medvetenhet och ökad kunskap.

Utöver en stor bredd på aktiviteter och händelser runt om i Jönköpings län går också Klimatkonferensen och Klimatkvällen av stapeln. Dessa är kostnadsfria och öppna för alla. Klimatkvällen kommer också visa vem som vinner årets Klimatpris, som delas ut på Spira i Jönköping av Landshövding Helena Jonsson.

Information om Klimatveckan

Klimatveckan är kostnadsfri och arrangeras sedan 2014 av Klimatrådet. Utgångspunkten är visionen att Jönköpings län ska vara ett Plusenergilän senast år 2050. Detta innebär, förutom låga utsläpp i länet, att det ska produceras mer förnybar energi än vad vi gör av med.

Läs mer om Klimatrådet och Klimatveckan på klimatradet.selänk till annan webbplats

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2018-08-07

Sidansvarig:

Alija Bucuk

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision