Publicerad: 2018-11-07

Kungörelse - Ny detaljplan för del av Hok 2:110 m.fl.

Ny detaljplan för del av Hok 2:110 m.fl., Hok, Vaggeryds kommun, Jönköpings län. Syftet med detaljplanen är att möjliggöra för en förskola. Utöver det möjliggör detaljplanen även för bl.a. centrumändamål. Området är inte utpekat i Vaggeryds kommuns översiktsplan.

Detaljplanen är ute för samråd under tiden 2018-10-30 t.o.m. 2018-12-05. Ett samrådsmöte kommer att hållas onsdagen den 21:a november kl. 18.00 i Folkets hus, Jönköpingsvägen 22, 56013 Hok. Anmälan görs via mail till samhallsplanering@vaggeryd.se eller på 0370-678000 senast den 19:e november, ange referens ”Samrådsmöte för förskola i Hok”.

Yttranden om förslaget ska skickas skriftligen till Kanslienheten senast 2018-12-05. Glöm inte att ange kontaktuppgifter (namn och adress) samt vilken detaljplan du yttrar dig om. Skicka yttrandet via e-post: samhallsplanering@vaggeryd.se, eller via post till: Kanslienheten, Vaggeryds kommun, Box 43, 568 21 Skillingaryd.

Handlingarna finns tillgängliga på Biblioteken i Vaggeryd (Fenix) och Skillingaryd (Skillingehus), Kanslienheten på kommunkontoret i Skillingaryd samt på kommunens hemsida: www.vaggeryd.se/planer.

Har du frågor nås planarkitekt via växeln på 0370-67 80 00.

KANSLIENHETEN

2018-11-07