Obs! Denna nyhet är från 2016-01-29 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2016-01-29

Leader Västra Småland logotyp

Ansök om Leader-projekt

Nu öppnar Jordbruksverket möjligheten för organisationer, föreningar, företag och myndigheter att söka stöd för lokalt ledd utveckling genom leadermetoden.

En nyhet är att lokalt ledd utveckling har tillgång till flera olika fonder, vilket skapar möjligheter för helt nya typer av leaderprojekt. Lokalt ledd utveckling genom leadermetoden gör det möjligt för aktörer som engagerar sig i utvecklingen av sin bygd att söka finansiering till utvecklingsprojekt.

Den 28 januari öppnade möjligheten att söka stöd via Jordbruksverkets nya e-tjänst. Stora delar av Sverige täcks av leaderområden. Vaggeryds kommun ingår i Leader Västra Småland som hjälper till att mobilisera, informera, utveckla idéer och ta emot ansökningar.

2016-01-29

Simon Hjälmarö

Växel: 0370-67 80 00
E-post:
info@vaggeryd.se
Adress:
Box 43, 568 21 Skillingaryd
Besök:
Kommunhuset Skillingehus, Bangårdsgatan 2, Skillingarydlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Fler kontaktuppgifter

Org.nr: 212000 - 0522