Obs! Denna nyhet är från 2016-10-23 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2016-10-23

ordförandeklubba

Miljö- och byggnämndens beslut i korthet 2016-04-26

Miljö- och byggnämnden sammanträdde den 26 april 2016. Då behandlades bland annat flera ansökningar om tidsbegränsat bygglov.

Ansökan om tidsbegränsat bygglov för uppställning av 26 st boendemoduler inom fastigheten Pålen 1:1

Miljö- och byggnämnden beslutar att bevilja tidsbegränsat bygglov fr.o.m. 2016-05-08 – 2016-09-15 samt lämna startbesked för uppställning av 26 st boendemoduler inom fastigheten Pålen 1:1.

Denna fastighet ligger i anslutning till Slätten i Skillingaryd, mitt emot Hemköp. Det är produktionsbolaget Strix som ansökt för att kunna erbjuda boende till sina anställda vid inspelning av Farmen.

Ansökan om tidsbegränsat bygglov för nybyggnad av skolpaviljong inom fastigheten Oden 12

Miljö- och byggnämnden beslutar att bevilja tidsbegränsat bygglov t.o.m. 2021-04-26 för nybyggnad av skolpaviljong inom fastigheten Oden 12. (Vid Vaggeryds sim- och sporthall)

Det var fastighetsenheten i Vaggeryds kommun som lämnat ansökan.

Ansökan om tidsbegränsat bygglov för nybyggnad av skolpaviljong inom fastigheten Götastrand 1:1

Miljö- och byggnämnden beslutade att avslå denna ansökan om tillfälliga skolpaviljonger norr om Fenix kultur- och kunskapscentrum i Vaggeryd.

Fullständigt protokoll från sammanträdes publiceras under sidorna för miljö- och byggnämnden protokoll, när det har justerats.

2016-10-23

Alija Bucuk