Obs! Denna nyhet är från 2016-05-12 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2016-05-12

Vaggeryds kommuns kommunkontor Skillingehus

Ny chef för socialförvaltningen

Den 11 maj fattade kommunstyrelsen beslut om att erbjuda Lotta Damberg tjänsten som chef för nya socialförvaltningen.

Lotta Damberg har sedan 2010 jobbat inom Vård- och omsorgsförvaltningen i Vaggeryds kommun, det senaste året som biträdande förvaltningschef och chef för myndighetsutövning inom vård och omsorg.

Sedan beslutet om att socialnämndens organisation ska återgå till en förvaltning togs i slutet av 2015, har utredningen kring organisationen och rekrytering av chef för nya socialförvaltningen pågått.

Socialnämnden kommer att arbeta vidare med den nya socialförvaltningens organisation.

2016-05-12

Simon Hjälmarö

Växel: 0370-67 80 00
E-post:
info@vaggeryd.se
Adress:
Box 43, 568 21 Skillingaryd
Besök:
Kommunhuset Skillingehus, Bangårdsgatan 2, Skillingarydlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Fler kontaktuppgifter

Org.nr: 212000 - 0522