Obs! Denna nyhet är från 2016-11-15 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2016-11-15

#Hackabibblan

#Hackabibblan 13 oktober – knytkonferens kring makerspace och bibliotek

Torsdagen den 13 oktober bjuder Vaggeryds bibliotek in till Hacka Bibblan- en knytkonferens kring makerspace och bibliotek. Hackabibblan blir som en avslutning på projektet Skaparbibblan som tar slut i sin nuvarande form till hösten.

Tanken är att de som har intresse och erfarenhet av Maker Space-rörelsen ska samlas på biblioteket i Vaggeryd för att samtala, dela kunskap och utveckla arbetsformer för makerverksamheter. Huvudtalare för Hacka Bibblan är makerinspiratörerna Åke Nygren och Jeroen de Boer.

1. Mer information och anmälan på Region Jönköpings läns webbplatslänk till annan webbplats
Person håller iPad

Huvudtalare: Åke Nygren.