Obs! Denna nyhet är från 2016-11-08 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2016-11-08

Skärmdump från förtroendemannaregister

Kontaktuppgifter till förtroendevalda på webben

Nu finns möjlighet att söka kontaktuppgifter till förtroendevalda politiker och se alla representanter i nämnder, styrelser och olika råd och forum i vårt nya förtroendemannaregister.

Det är tack vare ett systembyte som hanteringen förenklats och webbvisningen blivit möjlig. Kommunen är en politiskt styrd organisation som arbetar för invånarna och kommunens utveckling. Därför är det viktigt med öppenhet och insyn, vilket detta system bidrar till genom att göra informationen mer lättillgänglig.

Du som invånare har möjlighet att kontakta politiker om du undrar något eller vill föra fram en fråga.

1. Vaggeryds kommuns förtroendemannaregisterlänk till annan webbplats

2016-11-08