Obs! Denna nyhet är från 2016-08-11 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2016-08-11

suddig buss

Nattbuss 133 återigen i trafik

Den 17 juni beslutade Jönköpings länstrafik att dra in linje 133 mellan Jönköping och Vaggeryd/Skillingaryd på grund av upprepade ordningsstörningar.

I förra veckan träffades berörda parter och enades om att börja köra turen igen från och med den 16 juli. Till en början kommer turen att köras på försök och ordningsvakter kommer att finnas ombord på bussarna för att se till så att ordningen hålls. Ordningsvakterna kommer även att göra en första gallring av resenärer redan vid påstigning.

Vid frågor, vänligen kontakta Jönköpings länstrafik på info@jlt.se eller på tfn: 0771-444 333.

2016-08-11

Alija Bucuk

Växel: 0370-67 80 00
E-post:
info@vaggeryd.se
Adress:
Box 43, 568 21 Skillingaryd
Besök:
Kommunhuset Skillingehus, Bangårdsgatan 2, Skillingarydlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Org.nr: 212000 - 0522