Obs! Denna nyhet är från 2016-09-13 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2016-09-13

Instagram app-ikon

Vaggeryds kommun på Instagram

Vaggeryds kommun har nu ett nytt konto på instagram för att dela bilder och information från våra verksamheter, evenemang och sådant som händer och är på gång i kommunen.

Det nya kontot heter @vaggerydskommunlänk till annan webbplats. Det tidigare ambassadörskontot för platsen Vaggeryds kommun finns kvar men har bytt namn till @mittvaggerydlänk till annan webbplats. På så sätt blir det tydligt vilket konto som har kommunens organisation respektive olika invånare/platsambassadörer som avsändare.

Har du tips på vad du vill se för bilder och information på kommunens nya konto får du gärna kommentera inläggen eller skicka e-post till press@vaggeryd.se

2016-09-13

Simon Hjälmarö