Obs! Denna nyhet är från 2016-08-29 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2016-08-29

Man i blå skjorta

Gert Jonsson (M) ny ordförande i kommunstyrelsen

Gert Jonsson ny ordförande i kommunstyrelsen

Vid kommunfullmäktiges sammanträde den 29 augusti valdes Gert Jonsson (M) till ny ordförande för kommunstyrelsen efter Allan Ragnarsson (M) som avsagt sig uppdraget.

Gert Jonsson kommer också att tillträda på posten som kommunalråd från och med den 1 september och blev också vald som kommunens representant i de många forum och nätverk där kommunstyrelsens ordförande, tillika kommunalråd, är representerad.

Valet av ny ordförande i kommunstyrelsen innebar också att Ann-Katrin Löfstedt (M) lämnade sin plats i kommunstyrelsen för att istället bli vald till ny ordförande i Socialnämnden där Gert Jonsson tidigare var ordförande.

2016-08-29

Simon Hjälmarö