Obs! Denna nyhet är från 2016-09-01 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2016-09-01

Fototävling #mittvaggeryd

Vinnarna i årets fototävling är utsedda

Nu har årets vinnare i fototävlingen #mittvaggeryd utsetts. Vinnaren i årets tävling är Martina Gustafsson. På andra respektive tredje plats kom Frida Ireklint och Maria Broström.

Tävlingen gick ut på att man skulle dela sin bild av platsen Vaggeryds kommun på Instagram med taggen #mittvaggerydlänk till annan webbplats eller publicera den i flödet på vår Facebook-sidalänk till annan webbplats. Temat i år var sommar, glädje och lust.

– Det är tredje sommaren i rad som vi anordnar fototävlingen #mittvaggeryd på Instagram och Facebook. Intresset har varit stort och vi hade över 300 bilder som kom in. Det är jätteroligt att så många vill dela sin bild av platsen, säger Alija Bucuk, kommunikatör på Vaggeryds kommun.

Vinnarna i årets tävling

Plats 1: Martina Gustavsson

– En varm sommarkväll bestämde jag och 4 av mina barn samt en vän till oss för att åka ner till Bosarydssjön som ligger ca. 2 km från vårt hus i Hagafors. Vi är en familj som gillar att fota och med tanke på den vackra solnedgången var detta inget undantag. Bilden är tagen från vattnet på andra sidan bryggan. Lite riskabelt med tanke på att det kunde kostat mig en telefon, men helt klart värt för att bevara ett fint sommarminne, säger Martina.

Vinnaren i årets fototävling #mittvaggeryd

Plats 2: Frida Ireklint

Plats 2 i sommarens fototävling #mittvaggeryd

Plats 3: Maria Broström

Plats 3 i sommarens fototävling #mittvaggeryd

1:a pris: iPad Air.
2:a pris: Presentkort 1000 kr på Audio Video i Vaggeryd.
3:e pris: Presentkort 500 kr på Audio Video i Vaggeryd.

2016-09-01

Alija Bucuk

Växel: 0370-67 80 00
E-post:
info@vaggeryd.se
Adress:
Box 43, 568 21 Skillingaryd
Besök:
Kommunhuset Skillingehus, Bangårdsgatan 2, Skillingarydlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Org.nr: 212000 - 0522