Obs! Denna nyhet är från 2016-10-13 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2016-10-13

Skärmbild från facebooksida

Följ kultur & fritid på Facebook

Nu har kultur- och fritidsförvaltningen en egen facebooksida för att på ett enklare sätt kunna kommunicera vad som händer inom kultur och fritid i Vaggeryds kommun.

Syftet med kontot är att kommunicera med föreningar och allmänheten för att synliggöra kultur- och fritids dagliga arbete. En kanal för att visa på det breda samarbete och nätverk som finns lokalt och regionalt.

Genom att visa det dagliga arbetet och finnas där många människor finns dagligen, hoppas vi kunna bidra till öppenhet och dialog som stärker kommunens position som en god kulturkommun. Det är också ett sätt att verka för ett starkt föreningsliv genom att lyfta och synliggöra de krafter som verkar i kommunens rika föreningsliv.

Gilla Kultur och fritid i Vaggeryds kommun på Facebooklänk till annan webbplats för att få inläggen i ditt dagliga flöde.

2016-10-13

Simon Hjälmarö