Obs! Denna nyhet är från 2016-11-04 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2016-11-04

Kenth Williamsson, Håkan Sörman och Gert Jonsson.

Kenth Williamsson, Håkan Sörman och Gert Jonsson

Nya landshövdingen på besök

Jönköpings läns nya landshövding, Håkan Sörman, besökte Vaggeryds kommun under fredagen.

Dagen inleddes på Skillingehus där kommundirektören Bengt-Olof Magnusson, kommunalrådet Gert Jonsson samt oppositionsrådet Kenth Williamsson hälsade honom välkommen och berättade om kommunen.

– Vi har haft många bra samtal och det här besöket har varit mycket trevligt och värdefullt för mig, säger Håkan Sörman, landshövding i Jönköpings län.

– Det var ett bra möte och vi fick möjlighet att visa upp och berätta om kommunen. Vi pratade en hel del om bostadsbyggnation, integration och höghastighetståg, säger Gert Jonsson, kommunalråd i Vaggeryds kommun.

2016-11-04

Alija Bucuk