Obs! Denna nyhet är från 2016-12-13 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2016-12-13

Kommunfullmäktiges avslutning

Kommunfullmäktiges avslutning sänds live!

Nu på måndag är det dags för kommunfullmäktiges avslutning i teatersalongen, Skillingehus.

Det blir en spännande kväll där kultur-, byggnadsvårds- och miljövårdspris, förtjänsttecken till anställda samt idrottspriser kommer att delas ut. Kulturskolan kommer att stå för musikunderhållningen.

Livesändning på Facebook

För dig som inte kan vara på plats i teatersalongen kommer att kunna följa kvällen live via kommunens facebooksida. Sändningen startar strax innan 18:00.

2016-12-13

Alija Bucuk