Publicerad: 2017-01-13

3D-boll

Fortsatta stölder av julbelysning och julpynt i Vaggeryd

Strax innan jul rapporterade vi om stölder av julbelysning och julpynt i Vaggeryd. Under den senaste veckan har stölderna fortsatt och tjuvarna har förstört och stulit bland annat 3D-bollar, ljusramper och belysning.

– Det är fruktansvärt tråkigt att någon vill förstöra för alla andra. Vi lägger ner oerhört mycket tid och resurser på att göra vår kommun fin. Det handlar inte bara om stölder utan även om att de klipper sönder belysningen så det inte går att laga eller använda den mer, säger Anders Johansson, driftsamordnare på tekniska kontoret.

Har du sett eller vet något om stölderna/skadegörelsen i Vaggeryd, vänligen kontakta polisen.

2017-01-13

Alija Bucuk