Publicerad: 2017-02-08

Karta och tidning

Nu är den HÄR!

I slutet av januari blev det första numret för 2017 av kommuntidningen HÄR färdigt. Kommuntidningen kommer att delas ut till alla hushåll under vecka 6.

I detta nummer sätter några artiklar fokus på att göra skillnad för våra barn och ungdomar. Vi belyser några föreningars betydelse för en aktiv fritid, teknikundervisning som ska fånga upp teknikintresset, möjligheten till påverkan genom det nystartade ungdomsrådet och Majken och Rolf Grenthes stiftelse som delar ut stipendier.

Tipsa oss

Har du tips eller förslag på reportage till kommande HÄR-nummer? Eller är du rent av intresserad av att skriva ett reportage? Tipsa oss eller skicka in din intresseanmälan till
press@vaggeryd.se.

2017-02-08