Publicerad: 2017-03-17

Branden i Vaggeryd

Video: föreläsning om branden i Vaggeryd

Det har gått fem månader sedan den stora branden på avfallsanläggningen i Vaggeryd. Räddningstjänst från hela länet var på plats och hjälpte till med att bekämpa branden som höll på under flera dagar.

Livesändning

Under måndagen, den 20 februari, höll David Högberg, stf räddningschef, en föreläsning som livesändes här på vaggeryd.se. David berättade bland annat om händelseförloppet och räddningstjänstens arbete vid branden. För dig som missade föreläsningen kan du se den i sin helhet via länken.

Bildutställning

Utställningsbilder från Branden i Vaggeryd

2017-03-17

Alija Bucuk