Publicerad: 2017-03-15

Kommunhuset Skillingehus

HVB-verksamheten minskar

Socialnämnden har den senaste tiden tittat på hur HVB-verksamheten (hem för vård och boende) ska organiseras när antalet ensamkommande flyktingbarn minskar.

På grund av detta finns en övertalighet av personal inom HVB-verksamheten och personal kommer behöva sägas upp. Kommunen ska förhandla med fackliga parter om hur omorganisationen ska genomföras. Totalt rör det sig om 15-20 personer som berörs.

De som sägs upp kommer få hjälp och stöd genom omställningsfonden som är den kommunala varianten av trygghetsfonden.

2017-03-15

Simon Hjälmarö

Växel: 0370-67 80 00
E-post:
info@vaggeryd.se
Adress:
Box 43, 568 21 Skillingaryd
Besök:
Kommunhuset Skillingehus, Bangårdsgatan 2, Skillingarydlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Fler kontaktuppgifter

Org.nr: 212000 - 0522