Publicerad: 2017-06-22

Filmkamera

Direktsändning av kommunfullmäktige via webb-TV

Kommunfullmäktiges sammanträde den 24 april kommer bli det första sammanträdet i Vaggeryds kommun som sänds direkt på webben.

Tidigare i år beslutade kommunfullmäktige att börja sända sina sammanträden via webben. Det är kommunalförbundet Mediacenter i Jönköpings län som kommer genomföra sändningen. Första tillfället blir en testsändning.

Du kommer kunna se sändningen direkt under sammanträdet på webben med start kl 17:00. En länk till sändningen kommer på kommunens hemsida inför sändningen.

Dagen efter läggs sändningen upp på webben med kapitelindelning utifrån respektive ärende. Då kan du se hela sändningen eller de delar du vill i efterhand.

2017-06-22

Simon Hjälmarö