Obs! Denna nyhet är från 2017-10-31 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2017-10-31

Brev Vaggeryds kommun.

Lönespecifikationen i pappersform upphör

Vaggeryds kommun arbetar ständigt med att utveckla sin hantering av information. Av både miljö- och kostnadsskäl kommer därför lönespecifikationen i pappersform att tas bort.

Den sista pappersspecifikationen skickades ut i samband med september måndas löneutbetalning. Beslutet att ta bort lönespecifikation i pappersform är förankrat i samverkan med de fackliga organisationerna. Alla som får lön kan se sin lönespecifikation digitalt via www.handelsbanken.se/minlonlänk till annan webbplats och de flesta kan även se sin preliminära lön i personal- och lönesystemet.

2017-10-31

Alija Bucuk