Publicerad: 2017-12-12

Kommunfullmäktiges avslutning

Välkommen på kommunfullmäktiges avslutning

Måndagen den 11 december kl. 18:00 är det dags för kommunfullmäktiges avslutning i teatersalongen på Skillingehus i Skillingaryd.

Det blir en spännande kväll där kultur-, byggnadsvårds- och miljövårdspris, förtjänsttecken till anställda samt idrottspriser kommer att delas ut.

Under prisfesten blir det underhållning av Ellek Jazz.

Fri entré!

Följ utdelningen av priser via webb-TV

Du som inte kan vara på plats i teatersalongen kommer att kunna följa kvällen live i Vaggeryds kommuns webb-TV-kanallänk till annan webbplats.

2017-12-12

Alija Bucuk