Publicerad: 2018-02-15

Spelar på gitarr.

Ansök om musikstipendium

Ella och Ingeborg Jonsson musikutbildningsfond är en fond som har till syftet att främja högre musikalisk utbildning, vilket avser eftergymnasiala studier och kan sökas av ungdomar från Vaggeryds kommun.

Du ansöker om musikstipendiumet via formuläret nedan. Vi vill ha din ansökan senast den 4 mars 2018. Har du några frågor eller vill veta mer om fonden kan du kontakta kultur- och fritidsförvaltningen på telefonnummer 0370-67 84 58 eller 0370-67 84 59. Det går också bra att mejla till kulturfritid@vaggeryd.se.

User information

2018-02-15