Publicerad: 2018-04-09

Landshövdingen på besök.

Nya landshövdingen på besök

Jönköpings läns landshövding, Helena Jonsson tillträdde sin tjänst den 15 januari 2018. Högst upp på dagordningen när hon tillträdde stod att åka runt och träffa länets kommuner och idag kom turen till Vaggeryds kommun.

Helena var på besök under förmiddagen och Gert Jonsson, kommunstyrelsens ordförande, Kenth Williamsson, andre vice ordförande och oppositionsråd samt Annika Hedvall, kommundirektör tog emot i kommunhuset.

– Vi hade ett givande samtal där vi fick berätta om Vaggeryds kommun och våra tankar inför framtiden. Vi pratade bland annat om integration, bostadsförsörjning och kompetensutveckling. Jag tycker vi har ett väldigt bra samarbete med Länsstyrelsen, säger Annika Hedvall.

– Jag har fått en positiv bild av Vaggeryds kommun och det var trevligt att komma hit. Kommunen växer och utvecklingen är positiv inom flera områden. Jag är imponerad av hur ni på ett genomtänkt sätt jobbar här, säger Helena Jonsson.

2018-04-09

Alija Bucuk