Publicerad: 2018-04-24

Illustrerade händer i olika färger

Medborgarcafé i Hok 8 maj

Nu är det dags för det första medborgarcaféet, efter beslut i kommunstyrelsen. Detta är ett sätt att utveckla medborgardialogen i Vaggeryds kommun och lyssna in vad du har att säga om utvecklingen. Först ut är Hok.

Upplägg

Några av kommunens tjänstemän informerar om aktuella frågor och svarar på frågor i en inledande presenation. Det kommer främst handla om tekniska frågot och utemiljöer, skola och förskola samt samhällsplanering och bostäder.

Efter presentationerna blir det runda-bord-samtal där du får möjlighet att säga vad du tycker och samtala med någon av kommunens politiker. En representant från alla partier i kommunfullmäktige är på plats.

När: Tisdagen den 8 maj kl. 18:00

Var: Brokyrkan, Lindegatan 16, Hok

Vi bjuder på fika, ingen anmälan krävs.

Ställ frågor i förväg

För att öka chanserna att du ska få svar på dina frågor får du gärna ställa dem i förväg i forumet Min kommun. Det innebär att andra kan se att du skrivit in din fråga. Du har möjlighet att vara anonym.

Ställ din fråga nu »länk till annan webbplats

Återkoppling

Efter medborgarcaféet kommer frågor besvaras på forumet Min kommun och en kortfattad återkoppling presenteras på kommunens hemsida.

2018-04-24

Alija Bucuk