Publicerad: 2018-06-26

Nyckelknippa

Lägenheter hyrs ut på Talludden och Gullvivan

Den 13 juni 2018 beslutade kommunstyrelsens arbetsutskott att Talludden i Vaggeryd och Gullvivan i Skillingaryd ska användas för bostadsändamål.

Lägenheterna kommer i första hand att hyras ut till ungdomar som behöver lägenhet för studier eller arbete i kommunen samt till företag som har verksamhet på gång i kommunen och som har ett behov av lägenheter. Totalt kommer det att finnas cirka 30 lägenheter att hyra, hälften är 1:or (Talluden) och den andra hälften är 2:or (Gullvivan).

Hyreskontraktet skrivs på sex månader i taget och förlägs automatiskt om inget annat beslut tas. Månadsavgift är cirka 4000-5000 kr, vatten och värme ingår.

Talludden: augusti
Gullvivan: september

Vi ser ett stort behov av bostäder hos företagarnas arbetare och studenter. Därför kommer de att prioriteras i urvalet. Alla är välkommna att lämna in en intresseanmälan men vi vill gärna ha målsättningen att lägenheterna ska vara för studerande eller arbetande i kommunen. Prissättningen kommer att vara självkostnadspris och vi kommer inte att göra några vinster på det här, säger Gert Jonsson, kommunstyrelsens ordförande.

Intresserad?

Är du intresserad av att hyra lägenhet på Talludden eller Gullvivan, vänligen skicka in din intresseanmälan via formuläret nedan.

Gullvivan i Skillingaryd

Talludden i Vaggeryd

Jag vill hyra lägenhet på: *
Multiple selection