Publicerad: 2018-11-07

Medborgarcafé i Klevshult 28 november

Illustrerade händer i olika färger

Den 28 november kl. 18:00 bjuder vi in till medborgarcafé i Klevshult för att utveckla medborgardialogen och lyssna in vad du som bor i Klevshult har att säga om samhällets utveckling.

Under kvällen kommer några av kommunens tjänstemän att vara på plats och informera om aktuella planer och svara på frågor. Representanter från kommunfullmäktige kommer också vara på plats.

Har du någon fråga du vill ställa i förväg kan du göra det via formuläret nedan. Vi vill gärna ha din fråga senast den 26 november.

När: Onsdagen den 28 november kl. 18:00

Var: Pingstkyrkan, Mogatan 3, Klevshultlänk till annan webbplats (öppnas i Google maps)

Vi bjuder på fika, ingen anmälan krävs.

Skicka in din fråga

2018-11-07