Huvudmeny

Kontakt

twitter

Ställ en fråga
Obs! Denna nyhet är från 2017-06-22 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2017-06-22

situationsplan

Byggnation i Lyckorna

Med anledning av hög efterfrågan på bostadshus i Vaggeryd har Vaggeryds kommun tecknat ett avtal med Pålsson Bygg om att upprätta 12 småhus i området Lyckorna strax söder om Östermovägen. Nu påbörjas anläggningsarbetet i området.

Tekniska kontoret kommer någon gång under vecka 16-17 börja arbetet med att bygga en ny gata och lägga VA-ledningar till de nya husen. Arbetet med att skapa infrastrukturen till det nya området kommer att pågå i omkring 3 månader. Tyvärr kommer vi inte att kunna arbeta helt obemärkt för de kringboende. Störningar i form av buller från maskiner, tyngre transporter etc. kommer att att ske under dagtid i området. Lekplatsen kommer att tas bort under tiden och vattenavstängningar kommer att behöva göras.

Har du frågor eller synpunkter kring detta är du välkommen att kontakta tekniska kontorets byggledare på telefon: 0370-67 81 17 eller via e-post: tekniska@vaggeryd.se.

Information om husen

Det är inte klart exakt hur situationsplanen kommer bli eller exakt hur husen kommer se ut och placeras. När det är klart kommer mer information på www.boivaggeryd.se närmare sommaren. Pålssons bygg kommer sälja husen genom mäklare. Vilken mäklare det blir är inte klart.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2017-06-22

Sidansvarig:

Alija Bucuk

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision