Uppleva och göra

Obs! Denna nyhet är från 2016-10-12 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2016-10-12

Skaparbibblan har fått internationellt biblioteksfilmspris

Vaggeryds kommuns bibliotekschef Lo Claesson och filmens regissör Thomas Claesson har varit i Italien och mottagit pris för skaparbibblans film under bokmässan i Turin, Italien. Tävlingen heter på italienska ”A corte di libri”.

Filmen producerades för två år sedan av Thomas Claesson och beskriver Skaparbibblans möjligheter och vad Skaparbibblan är.

Tävlingen anordnades av den italienska biblioteksföreningen AIB, och IFLA, som är en sammanslutning av all världens biblioteksföreningar. I juryn ingick bland annat den italienska filmkritikern Fabio Melelli.

Vi grattar biblioteket och Thomas Claesson för priset!

2016-10-12

Simon Hjälmarö

Växel: 0370-67 80 00
E-post:
info@vaggeryd.se
Adress:
Box 43, 568 21 Skillingaryd
Besök:
Kommunhuset Skillingehus, Bangårdsgatan 2, Skillingarydlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Fler kontaktuppgifter

Org.nr: 212000 - 0522