Uppleva och göra

Obs! Denna nyhet är från 2017-02-08 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2017-02-08

Sund Smart Stark Senior, bild Smålandsidrotten

Bild använd från Smålandsidrotten

Hälsa, kost och motion för seniorer!

Välkommen till inspirationsdag och uppstart av satsningen Sund, Smart, Stark, Senior!

Är du 65 år plus? Vill du lära dig mer om hälsa, kost och motion? Är du intresserad av att prova på olika motionsformer?

Vi hälsar dig som är 65+ välkommen till en inspirationsdag med fokus på hälsa och välmående i samarbete mellan Smålandsidrotten, Region Jönköpings län och kultur- och fritid i Vaggeryds kommun.

Till inspirationsdagen har vi bjudit in Tommy Billberg från Friskis och Svettis. Tommy kommer prata om vad som händer i kroppen när vi blir äldre? varför ska vi styrketräna? på vilket sätt styrketräning kan motverka förlust av muskelmassan samt visa och låta deltagarna prova på olika övningar som ger styrka, snabbhet och balans.

Inspirationsdag Skillingaryd

När: tisdagen den 21 februari kl. 10.00–12.00
Var: Skillingehus, Skillingaryd

Inspirationsdag Vaggeryd

När: tisdagen den 21 februari kl. 13.00–15.00
Var: Folkets Hus, Vaggeryd

Anmälan

För anmälan och mer information om inspirationsdagen och informationsträffen om Sund, Smart, Stark, Senior görs till Susanna Hansson Öberg, Smålandsidrotten:

E-post: susanna.hansson-oberg@smalandsidrotten.se

Anmäl dig senast den 16 februari.

Det är ingen kostnad för att delta vid inspirationsträffen. (I tidningen HÄR var informationen lite missvisande).

2017-02-08

Simon Hjälmarö

Växel: 0370-67 80 00
E-post:
info@vaggeryd.se
Adress:
Box 43, 568 21 Skillingaryd
Besök:
Kommunhuset Skillingehus, Bangårdsgatan 2, Skillingarydlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Fler kontaktuppgifter

Org.nr: 212000 - 0522