Uppleva och göra

Sportlovsprogram 2017

Sportlovsprogram 13-19 februari 2017

Sportlovsprogram 2017

Under sportlovet arrangeras många spännande aktiviteter för barn och unga i Vaggeryds kommun. Du hittar alla aktiviteter i vårt sportlovsprogram som finns längre ner på sidan. Aktiviteterna pågår mellan 13-19 februari.

Programmet kommer att delas ut till alla barn och ungdomar genom skolan under veckans 5 och 6, men till dess finns det möjlighet att ta del av programmet digitalt.

Tack till alla organisationer och föreningar som bidrar till ett rikt och händelserikt sportlov för alla barn och ungdomar!

2017-02-20

Simon Hjälmarö

Växel: 0370-67 80 00
E-post:
info@vaggeryd.se
Adress:
Box 43, 568 21 Skillingaryd
Besök:
Kommunhuset Skillingehus, Bangårdsgatan 2, Skillingarydlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Org.nr: 212000 - 0522