Uppleva och göra

Obs! Denna nyhet är från 2017-02-17 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2017-02-17

Branden i Vaggeryd

Nytt tema i miljöhörnorna: branden i Vaggeryd

Från och med den 13 februari och fram till mitten av mars kommer miljöhörnorna på Vaggeryds respektive Skillingaryds bibliotek att ha temat "branden i Vaggeryd".

I samband med det nya temat kommer det även att vara en fotoutställning, där allmänheten har bidragit med bilder.

– Det är ett spännande tema som jag tror många kommuninvånare kommer att vara intresserade av. Vi kommer främst att lyfta fram Räddningstjänstens arbete med att begränsa miljöpåverkan i miljöhörnorna, säger Madeleine Larsson, miljöstrateg i Vaggeryds kommun.

Föreläsning om branden

David Högberg

Måndagen den 20 februari kommer det även att hållas två föreläsningar om branden. David Högberg, stf räddningschef kommer att berätta om händelseförloppet samt räddningstjänstens arbete.

Dag: måndag 20 februari
Tid: 12:00–12:45 i Fenixhallen samt 18:00–19:30 i aula på Fenix.

Föreläsningen är kostnadsfri och vi bjuder på fika.

2017-02-17

Alija Bucuk

Växel: 0370-67 80 00
E-post:
info@vaggeryd.se
Adress:
Box 43, 568 21 Skillingaryd
Besök:
Kommunhuset Skillingehus, Bangårdsgatan 2, Skillingarydlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Fler kontaktuppgifter

Org.nr: 212000 - 0522