Uppleva och göra

Publicerad: 2017-05-23

Brygga och badplats

Skadegörelse på badplatserna vid Hjortsjön och Sandsjön

Omfattande skadegörelse har skett på två av kommunens badplatser. Polisanmälan kommer göras.

På Hjortsjöbadet har det skett skadegörelse av livräddningsutrustning.

På Sandsjön har livräddningsutrustning och båt har blivit stulen. Bänkar och soptunnor har blivit uppeldade.

Kultur- och fritidsförvaltningen arbetar just nu med hur badplatserna ska kunna återställas inför sommaren.

Vid frågor, kontakta kultur- och fritidsförvaltningen, kontaktuppgifter finns under kontaktfliken ovan.

2017-05-23

Simon Hjälmarö

Växel: 0370-67 80 00
E-post:
info@vaggeryd.se
Adress:
Box 43, 568 21 Skillingaryd
Besök:
Kommunhuset Skillingehus, Bangårdsgatan 2, Skillingarydlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Org.nr: 212000 - 0522