Uppleva och göra

Publicerad: 2017-05-30

Anmälan till sommarsimskola 2017

Under sommaren 2017 erbjuder Vaggeryds kommun simskola för barn födda 2011 eller tidigare och som inte har tagit järnmärket. På simskolan tränar vi bland annat vattenvana, simning i bröst- och ryggläge samt livräddning.

Anmälan

Du kan anmäla ditt eller dina barn till sommarens simskola via formuläret nedan. Behöver du hjälp med att fylla i anmäla kan du vända dig till respektive simhall. Sista anmälningsdag för anmälan är den 28 maj 2017.

Start:
Vaggeryds simhall: 12 juni - 30 juni
Skillingaryds simhall: 19 juni - 7 juli

Avgift:
400 kronor
Syskonrabatt: Första barnet 400 kronor fr.o.m. andra barnet blir avgiften 300 kronor/barn (max 2 syskon).

Information om vilken grupp och tid ditt barn har samt övrig information skickas ut via e-post efter sista anmälningsdag.

Webbanmälan till sommarsimskola 2017

2017-05-30

Alija Bucuk

Växel: 0370-67 80 00