Huvudmeny

Huvudgren:

Uppleva och göra

Kontakt

twitter

Ställ en fråga
Publicerad: 2017-06-15

Ola Hugosson och Sven-Olof Carlsson.

Ola Hugosson och Sven-Olof Carlsson från Östbo historiska sällskap.

Sommartävling 2017

Under sommaren 2017 arrangerar Vaggeryds kommun och Östbo historiska sällskap en frågesportstävling. Tävlingen pågår från den 15 juni och fram till den 15 augusti.

För att delta i tävlingen ska du svara på frågor som främst handlar om Västra lägret och den nya Fågelforsleden som invigs under 2018. Utmed Fågelforsleden och på Västra lägret har vi placerat ut informationstavlor och på dessa hittar du svaren på frågorna. Karta och frågeformuläret finns att hämta på kommunhuset i Skillingaryd, Miliseum eller på Turistbyrån. Du lämnar även in ifylld blanett på någon av dessa platser. Du hittar även tävlingsformuläret lägre ner på sidan.

Stort intresse tidigare år

– Det har varit ett stort intresse för tidigare tävlingar och det är en del som har hört av sig och frågat om det blir någon tävling under sommaren 2017. I år kommer det att vara fokus på den nya Fågelforsleden och Västra lägret, säger Ola Hugosson från Östbo historiska sällskap.

– Syftet är att folk ska komma ut och lära sig mer om bygden. Västra lägret och Fågelforsleden är två av kommunens pärlor, så det kul om fler kan få upp ögonen för dessa två platser, säger Sven-Olof Carlsson från Östbo historiska sällskap.

Priser

Prisutdelningen sker på Miliseum i höst. Mer information kommer efter tävlingens slut och priserna kommer från lokala företag samt Vaggeryds kommun.

Ladda ner tävlingsformuläret

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast granskad:

2017-06-15

Sidansvarig:

Alija Bucuk

Kontakt

Växel: 0370-67 80 00
E-post:
info@vaggeryd.se
Adress:
Box 43, 568 21 Skillingaryd
Besök:
Kommunhuset Skillingehus, Bangårdsgatan 2, Skillingarydlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Org.nr: 212000 - 0522

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision