Uppleva och göra

Publicerad: 2017-08-01

Två personer håller i skylt där det står Sommarkul

Sommarkul för barn och ungdomar

Ungdomsverksamheten arrangerar aktiviteter för barn och ungdomar mellan 7–19 år i Vaggeryds kommun hela sommaren fram till och med 18 augusti. Utgångspunkten är fritidsgården UC (ungdomscaféet) i Vaggeryd.

Verksamheten sker måndag till fredag kl. 09:00–16:00. Buss mellan Skillingaryd och Vaggeryd går var dag. Vi hämtar upp från Skillingaryds Arena kl. 9:15 och kör hem vid dagens slut.

Det. kostar det inget att vara med!

Ibland kommer olika utflykter att anordnas. För mer information om vad som händer följ sommarkuls facebooksidalänk till annan webbplats.

2017-08-01

Simon Hjälmarö

Växel: 0370-67 80 00
E-post:
info@vaggeryd.se
Adress:
Box 43, 568 21 Skillingaryd
Besök:
Kommunhuset Skillingehus, Bangårdsgatan 2, Skillingarydlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Org.nr: 212000 - 0522