Uppleva och göra

Publicerad: 2018-06-14

Två människor i naturen

Välkommen på vårvandring den 13 juni

Vaggeryds kommun anordnar varje år en vår- eller försommarvandring med natur- och kulturtema. I år guidas vi av Dan Damberg längs delar av Fågelforsleden – natur- och kulturled Lagan, som etablerats inom ett LONA-projekt.

Vårvandringen är på onsdag den 13 juni och samling sker klockan 18:00 på parkeringen vid Götaströms golfklubb. Därifrån tar vi oss gemensamt längs med leden och efter vandringen bjuder vi på fika i golfklubbens klubbhus.

För vägbeskrivning och mer informa­tion kontakta Lina Larsson, Vaggeryds kommun, på telefon 0370-67 80 11 eller Dan Damberg på telefon 073-066 19 01.

Vandringen är gratis och ingen föranmälan krävs.

Varmt välkomna!

2018-06-14