Uppleva och göra

Publicerad: 2018-07-06

Remissutgåva av Kulturplan för Vaggeryds kommun 2018-2020

Nu är kulturplanen ute på remiss för yttrande. Har du tankar och funderingar kring kulturen i kommunen och hur vi ska utveckla den? Hör av dig till kultur- och fritidsförvaltningen.

Remisstiden gäller fram till 20 augusti

Det går bra att maila in synpunkter till kulturfritid@vaggeryd.se eller dela med sig genom att skicka ett meddelande genom facebook.

Facebook: Kultur och fritid i Vaggeryds kommunlänk till annan webbplats

Välkomnen att dela med dig av dina tankar och engagemang inom kulturen i Vaggeryds kommun!

2018-07-06

Beata Vilkhed