Huvudmeny

Pauline Gunnarson, socialsekreterare på socialförvaltningen

Jobba i Vaggeryd

twitter

Med små medel kan vi hjälpa människor att göra stora framsteg

Pauline Gunnarsson jobbar som socialsekreterare inom barn och unga på socialförvaltningen. En arbetsplats där hon kan göra skillnad för människor.

Berätta om ditt jobb?

– I min roll får jag möta barn, unga och föräldrar som är i behov av stöd på något sätt. Man kan ansöka om hjälp men vi får även in orosanmälningar om ett barn far illa. Det är de ärendena som jag främst arbetar med.

Hur trivs du med ditt jobb?

– Jag trivs väldigt bra. Vi är en bra arbetsgrupp med högt till tak. Jobbet är stimulerande och ger så mycket i mötet med människor. Att med små medel hjälpa människor att göra stora framsteg är en häftig känsla! Enligt mig är det ett av de finaste jobb man kan ha.

Vilken är den största utmaningen i ditt jobb?

– Att hålla sig uppdaterad på nya lagkrav och allt som händer på den fronten. En rolig utmaning är att man själv får lära sig vara mer flexibel, för den ena dagen är inte den andra lik. Du kan komma till jobbet med en agenda men det blir en helt annan.

Hur tycker du det är att jobba inom Vaggeryds kommun?

– Det är roligt och jag trivs bra! Jobbet i sig är spännande och utmanande, du växer som individ och lär dig mycket om dig själv. Det är ett yrke som passar den som vill möta människor, samverka och göra skillnad.

Publicerad:

2016-11-08

Föregående artikel

Fenix 20 år

Nästa artikel

Ett kliv för klimatet

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision