Huvudmeny

Uppleva och göra

twitter

Mitt smultronställe

I Vaggeryds kommun finns det många fantastiska platser att besöka. Här tipsar Anna, Gert, Frida och Souzan om sina smultronställen:

Anna Grunditz, Skillingaryd .

Anna Grunditz, Skillingaryd

Jag uppskattar närheten till naturen och att man kan få så fina naturupplevelser inom väldigt korta avstånd. Jag bor ett stenkast från Grönelunds friluftsområde som är jättefint med bra motionsslingor, utegym och lappkåta med grillplats. Sedan har kommunen många fina badsjöar men jag skulle vilja tipsa om Linnerydssjön och Rolstorpasjön.

Gert Jonsson.

Gert Jonsson, Hok

Kommunen är fantastisk på många sätt så det är svårt att välja. Men jag vill tipsa om Gysjön som ligger i närheten av Svenarum. Sjön är lagom stor och här kan man ta ett skönt kvällsdopp. Sedan är det fina vägar med vackra miljöer vid Bratteborg. Vi brukar ta med en fikakorg och stanna till längst med vägarna.

Frida Rosen.

Frida Rosén, Skillingaryd

Ett av mina smultronställen i kommunen är Hooks Herrgård. Det är en väldigt mysigt plats med en härlig atmosfär och underbart god mat. Här kan man njuta av sommar i avkopplande miljö tillsammans med familj, släkt eller vänner.

Souzan Ezari.

Souzan Ezari, Vaggeryd

Jag vill tipsa om området runt Hjortsjön. Jag gillar den fina naturen och närheten till vattnet. Jag känner ett lugn och många barndomsminnen väcks till liv när jag är där. Jag och min familj försöker vara där så mycket som möjligt under sommaren.

Publicerad:

2017-09-13

Föregående artikel

Made in Skillingaryd, Sweden

Nästa artikel

Åh, vilken Mosse!

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision