Huvudmeny

Flicka bland gula höstlöv

Göra skillnad

twitter

Välkommen till Vaggeryds kommun – här ger vi plats för att göra skillnad

I vår region är företagen och de idérika människorna livsviktiga. Här finns en lång tradition av att låta idéer bli till verklighet och så vill vi att det ska fortsätta vara. Därför vill vi ge plats för människor att bo, leva och verka här och för företag att etablera, växa och utvecklas. Ge plats för att göra skillnad här.

Välkommen hit – du med!

Etablera och utvecka företag här

Vaggeryds Näringslivsråd kan hjälpa dig som vill etablera företag här ta nästa steg i ditt företags utveckling. Vi är en del av Sience Park i Jönköping.

Näringslivsrådets webbplatslänk till annan webbplats »

Logotyp Vaggeryds Näringslivsråd
Flygbild industriområde vid E4 i Vaggeryd

Ledig industrimark

Vaggeryds kommun har industritomter både centralt och med attraktiva lägen utmed E4:an, mitt emellan Värnamo och Jönköping. Området Logpoint Stigamo hänger ihop med Torsvik i Jönköping och där pågår just nu arbetet med att färdigställa industritomter. Vår kombiterminal på Båramo industriområde i norra Skillingaryd skapar möjligheten för effektiva och miljövänligare transporter.

Läs mer om ledig industrimark »

Kontakt för mer information om industrimark:

Samhällsutvecklare
Tina Blomster
Tel: 0370-67 81 66

Bo och leva här

Barn med katt

Vaggeryds kommun erbjuder det enkla livet i småstaden och en rik levande landsbygd. Här i den lilla kommunen är allt nära och alla har betydelse. Här finns också god möjligheter till arbete tack vara många företag främst inom tillverkning och industri. Pendling fungerar också bra, det tar 20-30 minuter med bil till Jönköping eller Värnamo och kollektivtrafik finns i form av både bussar och tåg.

Om att bo och leva på boivaggeryd.selänk till annan webbplats »

Publicerad:

2017-11-08

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision