Huvudmeny

Huvudgren:

Bygga, bo och miljö

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Energi och uppvärmning

Vill du har råd om energi kan du vända dig till Energicentrum.

Energi- och klimatrådgivning

Vaggeryds kommun ingår i Energicentrum som erbjuder kostnadsfri energirådgivning för privatpersoner, föreningar, bostadsrättsföreningar samt små och medelstora företag. Förutom för Vaggeryds invånare är rådgivningen till för boende i Jönköping, Sävsjö, Mullsjö, Habo och Vetlanda kommuner.

På Energicentrum är ingen fråga för liten – eller för stor – för att ställas. Du är alltid lika välkommen vare sig du ska byta värmesystem eller bara vill veta hur mycket du kan spara på att byta till LED-lampor. Du kan få rådgivning om uppvärmning, energianvändning, effektivisering, egen elproduktion, transporter, bidragsmöjligheter och mycket annat som rör energi och klimat.

Kontakta energi- och klimatrådgivningen

Energicentrum erbjuder dig kostnadsfri rådgivning, maila eller ring för tidsbokning. Du kan boka ett rådgivningstillfälle på hemsidan, eller kontakta rådgivarna direkt på mail eller telefon.

Telefon: 036–10 29 60
E-post: energicentrum@jonkoping.se

Besöksadress (endast bokade besök): Energicentrum, Kaserngatan 12, 553 05 Jönköping

  1. Energicentrum Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Energimätare till utlåning

Energicentrum har energimätare för utlåning till kommuninvånare. Med en energimätare kan du enkelt mäta hur mycket energi dina elapparater förbrukar. Energimätarna ansluts enkelt i vägguttaget och därefter ansluts den apparat som ska kontrolleras.

Energimyndigheten

Den kommunala energi- och klimatrådgivningen är finansierad av Energimyndigheten. Energimyndigheten är nationell myndighet för energifrågor. Här kan du få både mer övergripande information och konkreta tips.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Johan Lundell