Huvudmeny

Huvudgren:

Bygga, bo och miljö

Kontakt

twitter

Ställ en fråga
Köpa tomt

Vill du köpa en tomt och bygga hus? I kommunens interaktiva karta hittar du alla tomter som kommunen säljer eller kommer att släppa till försäljning framöver. Zooma in tills pricken blir en fyrkant. Då kan du klicka på ytan och få fram mer information om den aktuella tomten.

Zooma in tills prickarna på kartan blir fyrkanter. Då kan du klicka på en tomt för att få fram detaljerad tomtinformation. Observera att kartan inte uppdateras i realtid. Gå in på e-tjänsten för tomtbokning (länk nedan) för att se vilka tomter som är lediga för bokning just nu.

När du har hittat en tomt du vill köpa kan du boka den via e-tjänsten för tomtbokninglänk till annan webbplats. När Vaggeryds kommun har lediga tomter att sälja kan du hitta e-tjänsten under fliken "Bygga och bo".

Läs hur hela tomtprocessen fungerar från bokning till köp på sidan "Så bokar du tomt".

Vaggeryds kommun släpper nya tomter med jämna mellanrum. Tomterna säljs enligt ”först till kvarn”-principen, vilket innebär att det endast går att boka tomt när de har släppts för bokning i e-tjänsten. Vissa tomter syns på den interaktiva kartan i förväg innan bokningen har öppnat, detta står i så fall på beskrivningen av tomten i kartan.

Det går endast att boka en tomt per person och företag enligt kommunens riktlinjer för tomtförsäljning (länk nedan).

Följ oss på sociala medier eller prenumerera på vårt nyhetsbrev för att se när nya tomter släpps för bokning.

boivaggeryd.selänk till annan webbplats kan du även hitta tomter som säljs av privatpersoner eller läsa mer om de aktuella villaområden där kommunen säljer eller har sålt tomter för nybyggnation.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2020-03-02

Sidansvarig:

Alija Bucuk

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision