Huvudmeny

Huvudgren:

Bygga, bo och miljö

Kontakt

twitter

Ställ en fråga
Publicerad: 2019-11-20

Nytt datum för tomtsläpp på södra Västra strand!

Den 2 december hade vi planerat att släppa tio tomter för småhusbyggnation på södra delen av Västra strand, men på grund av försenad avstyckning kommer datumet nu att skjutas fram till 10 februari.

Just nu pågår arbetet för fullt med att färdigställa tio tomter på södra delen av Västra strand som kommer att släppas för bokning framöver. Ursprungligen var släppdatumet för dessa tomter planerat till 2 december 2019, men på grund av att arbetet med avstyckningen av dessa tomter har dragit ut på tiden kommer tomtsläppsdatumet nu att skjutas fram till 10 februari, kl. 10:00.

Det framskjutna datumet ger oss möjlighet att lägga ut tomterna så att du kan granska dem i god tid innan själva bokningsdatumet närmar sig.

Följ vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna kring Bygga och Bo i Vaggeryds kommun. Vi kommer att lägga ut en nyhet så snart tomterna går att granska i vår interaktiva karta (nedan). Tills vidare kan du kika på de tomter som finns till försäljning i nuläget.

Läs om hur du bokar och köper tomt, steg för steg, här.

Zooma in tills prickarna på kartan blir fyrkanter. Då kan du klicka på en tomt för att få fram detaljerad tomtinformation. Observera att kartan inte uppdateras i realtid.

Alla tomter säljs enligt ”först till kvarn”-principen. Det går endast att boka en tomt per person och företag enligt kommunens riktlinjer för tomtförsäljning (länk nedan).

boivaggeryd.selänk till annan webbplats kan du även hitta tomter som säljs av privatpersoner.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2019-11-20

Sidansvarig:

Simone Kamm

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision