Huvudmeny

Huvudgren:

Bygga, bo och miljö

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Publicerad: 2020-05-07

Hand som håller i en mobiltelefon.

Registrera ditt mobilnummer för att få SMS vid bland annat vattenavstängning

Nu kan du själv registrera ditt mobilnummer för att få sms när vi till exempel stänger av det kommunala dricksvattnet i ditt bostadsområde. Numret registrerar du i sms-tjänsten här på kommunens webbplats.

Ibland behöver tekniska kontoret tillfälligt stänga av vattnet på grund av arbeten med ledningsnätet. Vi använder då främst sms för att informera om detta.
Om du har ett registrerat mobilabonnemang hos en teleoperatör får vi fram ditt mobilnummer direkt från vårt program för sms-avisering. Har du däremot ett oregistrerat kontantkort får vi inte fram ditt mobilnummer och kan då inte heller skicka ett sms till dig. 

Registrera jobbmobil

Vill du ha sms-aviseringen till din jobbmobil kan du registrera det mobilnummret.  Följ länken som finns här nedanför för att komma till tjänsten och registrera ditt nummer för sms-avisering.

Även fastighetsägare och företagare kan få sms-aviseringar om ni registrerar ett mobilnummer och kopplar det till en särskild fastighet.

Du som sedan tidigare har anmält ditt nummer eller vet med dig att du brukar få sms i samband med vattenavstängningar behöver inte göra någonting. Du kommer även fortsättningsvis att få sms.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2020-05-07

Sidansvarig:

Linda Viskic