Huvudmeny

Huvudgren:

Bygga, bo och miljö

Kontakt

twitter

Ställ en fråga
Publicerad: 2020-05-14

Fler villatomter släpps 18 maj

Måndag den 18 maj släpps fler villatomter i Vaggeryd och Skillingaryd för bokning. Redan nu kan du tjuvkika på tomterna och tomtinformation.

Måndag den 18 maj kl. 10:00 blir tomterna bokningsbara på e-tjänsten för tomtbokning. Det gäller tomter i orterna Vaggeryd och Skillingaryd. Redan nu kan du tjuvkika på tomterna och dess tomtinformation på kommunens interaktiva karta:

På sidan Köpa tomt på kommunens hemsida hittar du alltid den interaktiva kartan och information om hur du bokar tomt av kommunen. Där finns också en steg för steg guide som berättar för dig hur hela köpeprocessen går till. En länk till Köpa tomt hittar du under 'relaterat' nedan.

Tomterna som släpps den 18 maj är tomter som tidigare varit bokade och där nyttjanderätterna har förfallit, och därför släpps på nytt.

Alla tomter säljs enligt ”först till kvarn”-principen. Det går endast att boka en tomt per person och företag enligt kommunens riktlinjer för tomtförsäljning, se länk under 'relaterat'.

boivaggeryd.selänk till annan webbplats kan du även hitta mark som säljs av privatpersoner.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2020-05-14

Sidansvarig:

Simone Kamm

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision