Huvudmeny

Huvudgren:

Bygga, bo och miljö

Kontakt

twitter

Ställ en fråga
Torget i Vaggeryd fullt med folk

Workshop tre, 7/11

Anmäl ditt deltagande här till handelsprojektets tredje workshop: Ett visionsseminarie på butiken Jul-Ljus i Hok i Vaggeryd.

Torsdagen den sjunde november är du som företagare inom handel och service i Gislaved, Gnosjö eller Vaggeryds kommun inbjuden till ett visionsseminarie där du får möjlighet att inspireras, nätverka och vara med och göra skillnad för handeln på landsbygden.

Denna gång är det Vaggeryds kommun som står värd för workshopen - närmare bestämt Anna Claesson som driver butiken Jul-Ljus och Annas café i Hok. Du får möjlighet att inspireras i hennes annorlunda butik och lyssna på affärsstrategin som får flera tiotusentals besökare att varje år ta sig till denna landsbygdsförlagda butik.

Schemat för kvällen kommer att uppdateras på den här sidan framöver, men redan nu kan du säkra din plats! Tiden är förlagd på kvällen för att så många som möjligt ska kunna delta.

Tid: 18:30-21:00

Plats: Jul-Ljus i Hok (Alstervägen 11, 56013 Hok)

För dig som är företagare, driver butik, café, restaurang, hotell, bensinmack, lantställe, frisersalong, fastighetsägare eller arbetar i näringslivsbolag eller kommun med centrumutveckling i Vaggeryd, Gislaved eller Gnosjö kommun!

Folkuniversitetet driver på uppdrag av handelsföreningar i Leader Västra Småland en förstudie. Leader är en metod för att utveckla en bygd utifrån lokala förutsättningar både på landsbygden och i staden. Uppdraget är att se hur handeln och samhällsutvecklingen i Gnosjö, Gislaved och Vaggeryd behöver anpassas efter nya köpbeteenden och nya sätt att använda samhällskärnorna.

Anmälan till workshop tre

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2019-09-19

Sidansvarig:

Simone Kamm

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision