Huvudmeny

Huvudgren:

Bygga, bo och miljö

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Vattenkiosk på Krokvägen i Vaggeryd.

Vattenkiosk för entreprenörer i Vaggeryds kommun

I Vaggeryds kommun finns det en vattenkiosk. Den är i första hand avsedd att säkra tillgången på vatten för entreprenörer verksamma inom kommunen och som tidigare använt brandposterna som tappställe. Vattenkiosken finns på Krokvägen i Vaggeryd.

Att tappa vatten från brandposter kan orsaka allt från tryckfall hos fastigheterna i närområdet till föroreningar och missfärgning av vattnet. För att på ett mer kontrollerat sätt kunna tillgodose våra externa entreprenörers behov av vatten har vi därför byggt vattenkiosken.

Syftet med vattenkiosken är att säkerställa kvaliteten och säkerheten för vattnet till våra kunder. Vattenkiosken har en backventil installerad så att ingen smitta kan komma in i ledningsnätet. Men observera att vattnet är ett så kallat tekniskt vatten, inte dricksvatten.

Användning kräver ett abonnemang

Du som är entreprenör kan teckna abonnemang för att få tillgång till vattenkiosken. Abonnemanget är kostnadsfritt, du betalar bara per tappad kubikmeter vatten. Tillgången sker via en elektronisk nyckel och tappningen registreras på ditt abonnemang. Teckna abonnemang genom att kontakta kommunens servicecenter på telefon 0370-67 80 00 eller genom PDF-blanketten nedan.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Teo Magnusson Bejving