Logotyp Länk till startsidan för Fenix

Kontakt

Ställ en fråga
Entreprenörskap

På Fenix har vi entreprenörskap som ledord. Det genomsyrar vår verksamhet och vi har bred kompetens och erfarenhet inom området. Oavsett vilket program du läser får du läsa kursen entreprenörskap.

På Fenix

Du får chansen att starta ett UF-företag vilket innebär att du lär dig att ta ansvar för hela ditt arbete. Det gäller att kunna dra i alla olika trådar - överblicka, tänka långsiktigt, samarbeta och effektivisera arbetet. Du studerar marknadsföring, företagsekonomi och entreprenörskap och får arbeta fram en fungerande affärsidé som håller i längden.

I framtiden

Du har efter tre år på Fenix, goda kunskaper om hur man driver ett företag, vilka aspekter som bör visas hänsyn och hur man når ut till sina konsumenter. Med hjälp av smarta metoder du utarbetat själv, kan du få din affärsidé att verkligen slå igenom. Dessutom, om du så önskar, kan du sköta allt arbete själv då du på Fenix lärt dig samtliga delar av processen.

 

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Magnus Ekström

Kontakt

Fenix kultur- och kunskapscentrum
Besöksadress: Verner Malmstens Väg 1, Vaggeryd
Post: Box 180, 567 24 Vaggeryd

Telefon: 0370-67 80 00 (Vaggeryds kommuns växel)

E-post: fenix@vaggeryd.se

Vaggeryds kommuns logotyp

Fenix kultur- och kunskapscentrum är Vaggeryds kommuns utbildningscentrum för gymnasie-, vuxen- och yrkesutbildning. Här finns också kulturskolan och biblioteket.

Visionen för Vaggeryds kommun:

Här ger vi plats för att göra skillnad.

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision