Publicerad: 2019-04-25

Ordförandeklubba

Kommunfullmäktige sammanträder 28 januari

Kommunfullmäktige i Vaggeryds kommun kallas till sammanträde i Centrumlokalerna, Vaggeryd, måndagen den 28 januari 2019 klockan 17.00.

Före sammanträdet blir det en andaktsstund av pastor Jakob Fagher Bjärkhed, Betelförsamlingen, Vaggeryd.

Christer Holmgren, ordförande
Annika Hedvall, kommundirektör

Ärenden

• Sammanträdets kungörande
  • Upprop
  • Val av protokolljusterare samt fastställande av tid och plats för protokollets justering
  • Godkännande av dagordning
  • Interpellationer och frågor
  • Inkomna motioner och medborgarförslag
  • Motion – Ge ägardirektiv till kommunnägda bostadsbolaget VSBO att bygga jämnare i de två tätorterna och även ett visst antal i Klevshult, Byarum och Hok
  • Motion – Sök medlemskap i Södra Skogsägarna ekonomisk förening
  • Medborgarförslag – Fler alternativa driftsformer inom barn och äldreomsorg
  • Riktlinjer för tomtförsäljning småhus, egnahem
  • Uppdatering av placeringsriktlinjer för pensionsmedelsförvaltning
  • Utträde ur Sveriges ekokommuner
  • Köp av fastigheten Gästgivaren 2 i Skillingaryd
  • Valärenden
  • Delgivningar

Ledamot i kommunfullmäktige som är förhindrad att delta i sammanträdet ska anmäla detta till kommunledningskontoret, tel. 0370-67 80 00. Kallelse av ersättare sker genom kommunledningskontorets försorg.

Kallelse och handlingar

Filer tillgängliga för nedladdning
Ikon som illustrerar filtyp Filnamn Filstorlek Datum fil laddades upp
KF Kallelse och handlingar kommunfullmäktige 2019-01-28.pdf 8.8 MB 2019-01-16 11.17